maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kärsimättömyyttä ja proteiinilitkuja!

Viikko, ehkä kaksi! Oon aina luullut olevani hyvinkin kärsivällinen, mutta ainakaan tässä asiassa en ole. Huomenna pakkailen elämäni Tampereelta laatikoihin ja nyt tuntuu siltä, etten ole aikoihin ollut mistään näin varma! Tuntuu kuin mun elämä ois pysähtynyt viime syksynä, ollut pausella ja nyt vihdoin saan painaa play-nappia jatkaakseni! En ole varmaan mistään ollut näin varma, kun tästä muutosta takasin! Ja voin sanoa, että tuntuu niin hemmetin hyvältä olla varma päätöksestään :) Ehkäpä jatkossa osaan tehdä parempia ratkaisuja, kun pystyn peilaamaan tähän niitä!



Sain töitä! Kyseesssä on tosin 2 viikon mittainen sijaisuus, mutta töitä kuitenkin! Ja täytyyhän se tunnustaa, että tuntuu aika kivalta kun just mut haluttiin siihen tehtävään :) Kumpa olisin nyt sitten tuon luottamuksen arvoinen!

Aloin tuossa viime viikolla proteiinilitku kuurin. Pääsääntöisesti juon siis sellaisia litkuja ja laihdun! :D Yksinkertaistettuna. On mahtavaa, kun jaksaa taas alkaa huolehtiin omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Ja kyllä, tämä on ihan terveellistä. Tämän dieetin keksijään luotan 100 %, sen verran fiksu tyyppi kyseessä! Mulla on 5 päivää takana, ja jo nyt huomaa muutoksen, paljon parempi olo jotenkin! Joskin kyllähän tämä kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä vaatii, paljonkin, mutta lopputulos on kaiken sen arvoinen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti