tiistai 4. tammikuuta 2011

Positiivinen loppuviikko!

Eilisen ja vähän pidempäänkin jatkuneen synkistelyn jälkeen päätin, että loppuviikosta tulee hyvä, hauska ja sellanen positiivinen :) En tosin tiedä miten sen käytännössä toteutan, mutta yritys on ainakin kova! Yritän siis kovasti olla nurisematta ja valittamatta ja keskittyä niihin asioihin mitkä on hyvin ja mistä nautin :)


Tänään heräsin kauniiseen ja talviseen päivään, aurinko paistaa ja ulkona on kaunista! Vietän päivää hyvässä seurassa erään ihanan ihmisen kanssa! Illalla näen serkkujani, jotka ovat olleet reilun 6 kk nyt Espanjan auringossa. Samalla voin nauttia ajasta koirani kanssa, joka ei valitettavasti voi asua kanssani. Kaikesta huolimatta Kamu on erittäin persoonallinen koira, joka osaa kyllä piristää tempauksillaan! Huomenna shoppailemaan erään serkkusen kanssa, meillä on aina ollut hauskoja reissuja. Ja eikä tämä tee varmasti poikkeusta! Ajattelin tuhlata ainakin Sex and the city- tuontantokausiin, ehkä jopa koko boxiin ;) Piristävää ja raikasta menoa, kauniita vaatteita ja tyttöjen juttuja! ( Okei, toi kuullosti ehkä vähän liiankin pirteältä, ainakin mun suusta! )


Olen myös harkinnut jos koittais herätellä vanhaa rakasta harrastusta henkiin. Kaipaan niin kovasti puuhastelua hevosten ja hevosihmisten kanssa olemista. Hevoset jos mitkä, auttavat unohtamaan kaiken muun :)


Saas nähdä, onnistunko ylläpitämään positiivisuutta loppuviikkoon ja miksen pidempäänkin. Ja kuinka paljon se tuottaa töitä. Nähtäväksi jää, onko suomalaisesta perusmelankolisesta surusilmästä ottamaan tämä haaste vastaan :)


Nyt aamukahvia parhaassa seurassa! - Don't worry, be happy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti