sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

- 7 kg ja ihana koti!

Miten ihanaa onkaan kirjoitella oman kodin sohvalta! Eilen aloin purkamaan tavaroita paikoilleen ja tänään aamulla viimeisetkin löysivät paikkansa. Keittiöstä tosin puuttuu vielä verhot ja pöytä, olohuoneesta matto, vessasta suihkuverho, matto jne. Mutta suurin osa on jo valmista! Sitäpaitsi, mikäs sen mukavampaa kun lähteä tuhlaileen joululahjaks saatua lahjokorttiaan sisustusliikkeisiin! :) Oon niin tyytyväinen lopputulokseen; värimaailma on mieleinen, uusi hyllykkö ja sohvapöytä sekä taulutelevisio tuovat mukavasti kodikkuutta. Sohva löyty veljeltä ja tv-taso rakennettiin iskän kanssa. Lisäksi suurena plussana on se, että asunnon remontti valmistu viime keskiviikkona, kaikki pinnat on uutta ja tää lattia, huoh oon niin ihastunut siihen :)  

Otin kuviakin, mutta laatu on melko heikko, koska kännykässäni oleva kamera ei vastaa ihan oikeaa digikameraa. Mutta suuntaa ainakin antaa, miltä täällä näyttää :)


"Olohuone" eteisestä katsottuna


"Makuuhuone-nurkkaus"



Keittiöstä



Vessa





"Olohuone"



Kuten ehkä kuvistakin saattaa huomata, turkoosi ja ruskea ovat nyt in ;)
Sitten kun olen tuhlannut lahjakorttini ja saanut pienet hienosäädöt tehtyä, "varastan" porukoiden kameran lainaan ja otan paremmat kuvat, joissa näkyvät sitten tuunaukset!


Tänään on kuukausi kulunut siitä, kun aloitin proteiinikuurin ja kuten jo otsikosta saattoi huomata,  7 kg on lähtenyt! Se on mun mielestä aikaslailla hyvin :) Ehkä sitä ei vielä huomaa päälle päin (jotenkin luulen ainakin, kun niille joille olen tästä "menetyksestä" kertonut, ovat katsoneet vähän sillai, "Et aijaa, ihan tosi", ja olen kasvojen ilmeisestä päätellyt että ehkä sitä ei sitten huomaa vielä!) mutta vaatteissa ja omassa olossa tuntuu ja sehän on se pääasia! Nyt kun pääsin muuttamaan ja arki alkaa rauhoittumaan, aloitan salilla käynnin yhdessä kaverin kanssa ja koiran kanssakin täytyy lenkkeillä päivittäin!

2 viikon sijaisuus meni yhdessä hujauksessa ja nyt sitten odottelen vastausta yhdestä työpaikasta odottavaisin mielin! Siinä olis syyskuuhun asti töitä ja työajatkin olisivat ihan mukavat! Peukut ja varpaat pystyyn tän asian puolesta :)

Nyt en voi kun olla kiitollinen, niin hyvin asiat ovat järjestyneet. Hassua, miten vielä muutama kuukausi sitten kaikki näytti synkemmältä ja ehkä jopa mahdottomalta. Tästä on nyt hyvä jatkaa kevättä kohti kesää!

Aurinkoista tulevaa viikkoa :)

1 kommentti:

  1. Kivan näköistä! Uuden kodin sisustaminen on kyllä ihanaa puuhaa! Toivottavasti työrintamalla tärppää.

    VastaaPoista